Over Dakini

De drijvende kracht achter Dakini is Ria Bettgens, een bekende naam in zuidoost Brabant. Ze is onder andere het gezicht van Omroep Veldhoven en presentatrice van de Veldhovense talkshow Bij Ons.

Ria is nationaal bekend geworden met de door haar ontwikkelde methode, ’Stoppen met Piekeren’. Inmiddels hebben vele mensen baat gehad bij haar kennis, getuige de vele testemonials in haar boek Stoppen met Piekeren. (Eerst druk: 2009, 2e druk 2009, ·derde druk 2012.)

Sinds 1998 is Ria werkzaam als hypnotherapeut, trainer en coach.398573_114614495328547_751100571_n
Naast haar eigen praktijk geeft ze op grote schaal cursussen en zakelijke trainingen.
Ze staat bekend om haar grote kennis, inlevingsvermogen, haar persoonlijke en directe aanpak.

Steeds meer bedrijven in de regio schakelen Ria in op het gebied van training en coaching in het bedrijfsleven. Ze heeft hiervoor drie methodes ontwikkeld gericht op teamgroei en individuele groei. Deze methodes zijn direct toepasbaar en worden op een prettige en laagdrempelige manier overgebracht.

Ria:’’ Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te investeren in hun medewerkers om met een overzichtelijke training of coaching traject de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen en eventuele ruis weg te halen. Zo’n traject moet doeltreffend, efficiënt en effectief zijn zonder een hoop ‘blabla’. Men wil weten waar ze aan toe zijn. Dit leidt tot een betere werksfeer met gemotiveerde werknemers.’’